Onze visie op websites

Het uitgangspunt voor alle websites is een gebruiksvriendelijk ontwerp. De site heeft een logische structuur. Het doel van de site is uiteindelijk dat de gebruiker snel en eenvoudig de informatie kan vinden die hij zoekt: wat uw diensten zijn, hoe u te bereiken bent of welke producten u verkoopt.

Een gebruiksvriendelijk ontwerp heeft een duidelijke navigatie. De gebruiker moet altijd weten waar hij zich op site bevindt, en hoe hij terug kan naar eerdere pagina's. Bij uitgebreide sites maken we gebruik van zogenaamde 'bread crumbs' (kruimelspoor). Bijvoorbeeld: home > damesmode > schoenen > laarzen

Wij vinden het belangrijk dat de website er goed verzorgd uitziet. Hiermee bedoelen wij een moderne, prettige opmaak en helder en correct taalgebruik.

Het is belangrijk dat de site actueel blijft. Daarom maken we sites die eenvoudig te onderhouden zijn.

Uw site moet snel gevonden worden door de juiste bezoekers. Het is dus belangrijk dat uw site hoog scoort in zoekmachines op relevante trefwoorden. Daarom besteden we veel aandacht aan zoekmachineoptimalisatie.

Onze sites zijn browseronafhankelijk gemaakt. Dat betekent dat de site er goed uitziet in de diverse browsers (zoals Internet Explorer, Mozilla en dergelijke). Hierdoor bereikt u zoveel mogelijk mensen.